Home  |  Language:
Skip Navigation Links

OPERATORS m/v | Werken bij Ducona

Ben jij in vorm voor een uitdagende baan als Operator bij Ducona in Aalten? Ducona is dé innovatief producent van PET-flessen. Wij maken een stabiele groei door en we zijn financieel kerngezond.

Wij zijn op zoek naar OPERATORS  m/v
Jij bent verantwoordelijk bent voor het zo efficiënt en effectief mogelijk laten verlopen van het productieproces aan verschillende technologisch hoogwaardige productielijnen. Je taken bestaan o.a. uit het beheren en omstellen van de blaaslijnen en palletiseerinrichtingen. Ook het uitvoeren van kwaliteitsmetingen alsmede het schoonmaken van de lijn horen bij jouw werkzaamheden.

Wat we van jou verwachten als Operator?
Is dat je beschikt over een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of ervaring (bij voorkeur een afgeronde opleiding in de (proces)techniek). Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een proces-technische werkomgeving. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met onze technieken is een pré. Je bent bereid om in een 3 ploegensysteem te werken. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 25 km rond Aalten.

Bij ons kun jij rekenen op
Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, waarbij kwaliteitsbewustzijn van essentieel belang is. In de functie van Operator krijg je naast de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen goede arbeidsvoorwaarden:

» een prima salaris
» gemoedelijke werksfeer & fijne collega’s
» doorgroeimogelijkheden
» pensioenregeling
» bij goed presteren een vast dienstverband
» werken in een moderne technologisch hoogwaardige omgeving
» een financieel gezond bedrijf

Interesse?
Beschik jij over de juiste kwaliteiten als Operator?
Wil jij tegen een prima salaris aan de slag? Is het antwoord op deze 2 vragen "Ja"?
Mail dan nu jouw sollicitatie met motivatie en CV naar: de heer Enriko Weijers.
E-Mail: e.weijers@ducona.com

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Vragen?
Stel ze gerust! Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze bedrijfsleider Marco Luimes, tel. 0543 - 477 114.

Wij zijn wij?
Ducona Holland B.V. is een innovatief producent van PET flessen en bijpassende doppen. De flessen krijgen via blaastechniek hun vorm, de kunststof doppen worden gemaakt met behulp van spuitgiettechniek. Onze flessen worden voornamelijk gebruikt om er food producten in te verpakken. Met onze ruime ervaring in de PET-verpakkingsindustrie zijn we actief voor afnemers in diverse toepassingsgebieden. Dankzij een productiecapaciteit van ruim 250 miljoen PET-flessen per jaar zijn we specialist in PET-verpakkingen voor frisdrank, verse sappen, bier, wijn, zuivel, melk, sauzen, dressings, siroop, chemie, automotive producten, wasmiddel en detergenten.

Producten

Oneindige mogelijkheden

Ducona ontwerpt en produceert verpakkingen in PET voor o.a.:

 

voeding »

chemie »

maatwerk »

          
Skip Navigation Links
info@ducona.com
disclaimer
download vCard